Hotel Sweet Dream

Banani
Hotel Sweet Dream Genel
Hotel Sweet Dream Öne Çıkan Resim
Hotel Sweet Dream Dış Mekan
Hotel Sweet Dream İç Mekan
Hotel Sweet Dream Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
Hotel Sweet Dream
60 Kemal Ataturk Avenue, Banani , Banani

Hotel Sweet Dream konaklamanızda Dhaka bölgesinde, Sher-e-Bangla Kriket Stadyumu ile 5,9 km (3,6 mi) ve Bashundhara City Mall (Bashundhara City Alışveriş Merkezi) ile 6,7 km (4,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Bashundhara Uluslararası Kongre Şehri ile 6,9 km (4,3 mil) ve Square Hospital Limited Hastanesi ile 7,8 km (4,8 mil) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Maple Restaurant restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 60 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Exclusive Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x