Hotel Omni Residency

Banani
Hotel Omni Residency Genel
Hotel Omni Residency Genel
Hotel Omni Residency Genel
Hotel Omni Residency Öne Çıkan Resim
Hotel Omni Residency Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hotel Omni Residency
House-42 , Road - 15, Block - D Banani. , Banani

Dhaka bölgesindeki Hotel Omni Residency misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Bangladesh Army Stadyumu ve United Hastanesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Police Plaza Concord Shopping Mall ile 3,6 km (2,2 mil) ve Kurmitola Genel Hastanesi ile 4 km (2,5 mil) mesafede.

Hotel Omni Residency misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7 ve 10.3 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 39 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Dhaka bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1400 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Premium Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Premium İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x