Hotel Susato

Ruhr (bölge), Soest
Hotel Susato Genel
Hotel Susato Genel
Hotel Susato Genel
Hotel Susato Genel
Hotel Susato Genel
Image More +25 fotoğraf
Hotel Susato
Dasselwall 5 Ruhr (bölge), Soest

Soest bölgesindeki Hotel Susato konaklamanızda, Kattenturm ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Burghof Müzesi ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Allerheiligenkirmes ile 0,6 mi (1 km) ve Tarihi Belediye Binası ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 60 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x