Deck 8 Designhotel.Soest

Ruhr (bölge), Soest
Deck 8 Designhotel.Soest Öne Çıkan Resim
Deck 8 Designhotel.Soest Dış Mekan
Deck 8 Designhotel.Soest Dış Mekan
Deck 8 Designhotel.Soest Dış Mekan
Deck 8 Designhotel.Soest İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Deck 8 Designhotel.Soest
Werkstrasse 8 Ruhr (bölge), Soest

Deck 8 Designhotel.Soest misafirlere Soest merkezinde, Soest Teichsmuehle ve Tarihi Belediye Binası ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Burghof Müzesi ile 1,2 mi (1,9 km) ve St. Patroclus Katedrali ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Deck 8 Designhotel.Soest misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 8.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

58 oda mevcuttur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu otelde, otelde yürüyüş/bisiklet yolları, yakın çevrede segway kiralama, ve yakın çevrede kaya tırmanışı var. Eğlence aktiviteleri arasında yakın çevrede bisiklet kiralama bulunuyor.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Basic
Basic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Design
Design Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x