Hotel Sursee

Orta İsviçre, Sursee
Hotel Sursee Genel
Hotel Sursee Genel
Hotel Sursee Öne Çıkan Resim
Hotel Sursee Dış Mekan
Hotel Sursee Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel Sursee
Bahnhofstrasse 15 Orta İsviçre, Sursee

Sursee bölgesindeki Hotel Sursee konaklamanızda, Sempach Gölü ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kilise Köprüsü ile 15,7 mi (25,2 km) ve Burgenstock ile 27,1 mi (43,5 km) mesafede.

Hotel Sursee misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 40 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x