Hotel Sempachersee

Orta İsviçre, Nottwil
Hotel Sempachersee Genel
Hotel Sempachersee Genel
Hotel Sempachersee Genel
Hotel Sempachersee Genel
Hotel Sempachersee Genel
Image More +72 fotoğraf
Hotel Sempachersee
Guido A. Zäch Strasse 2 Orta İsviçre, Nottwil

Nottwil bölgesindeki Hotel Sempachersee misafirlere göl üzerinde, Sempach Gölü ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Kirchenschatz Müzesi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kilise Köprüsü ile 13,1 mi (21 km) ve Seebad Eich ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Sempia yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta içi 6.30 ve 9.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

150 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 kapalı yüzme havuzu ile keyif sürün veya sağlık kulübü dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 40 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Classic
Classic Oda, Engellilere Uygun
Classic
Classic Oda
Superior
Superior Oda
Superior
Superior Oda, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x