Hotel Supreme Heritage

Düzlükler, Navi Bombay
Hotel Supreme Heritage Genel
Hotel Supreme Heritage Öne Çıkan Resim
Hotel Supreme Heritage Dış Mekan
Hotel Supreme Heritage Yerinde Yemek
Hotel Supreme Heritage Fitness
Image More +3 fotoğraf
Hotel Supreme Heritage
Plot No. L - 2 Sector 19, Vashi Düzlükler, Navi Bombay

Hotel Supreme Heritage misafirlere Navi Bombay (Vashi) bölgesinde, CIDCO Gösteri Merkezi ve Inorbit Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel ABD Başkonsolosluğu ile 11,7 mi (18,9 km) ve Juhu Plajı ile 15,7 mi (25,2 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı Atithi ideal, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Navi Bombay bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 7798 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x