Hotel K Stars Beacon Vashi Navi Mumbai

Navi Bombay
Hotel K Stars Beacon Vashi Navi Mumbai Öne Çıkan Resim
Hotel K Stars Beacon Vashi Navi Mumbai Yerinde Yemek
Hotel K Stars Beacon Vashi Navi Mumbai Yerinde Yemek
Hotel K Stars Beacon Vashi Navi Mumbai Banyo Tipleri
Hotel K Stars Beacon Vashi Navi Mumbai Banyo Tipleri
Image More +5 fotoğraf
Hotel K Stars Beacon Vashi Navi Mumbai
Plot No 1 Sector 19 Palm Beach Road Near Truck Terminal , Navi Bombay

Navi Bombay (Vashi) bölgesindeki Hotel K Stars Beacon Vashi Navi Mumbai misafirlere CIDCO Gösteri Merkezi ve Inorbit Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel ABD Başkonsolosluğu ile 11,8 mi (18,9 km) ve Juhu Plajı ile 15,7 mi (25,3 km) mesafede.

Otelin restoranı Cafe misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 69 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x