Hotel Superior Prague

Bohemia, Prag
Hotel Superior Prague Genel
Hotel Superior Prague Öne Çıkan Resim
Hotel Superior Prague Dış Mekan
Hotel Superior Prague Dış Mekan
Hotel Superior Prague Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hotel Superior Prague
Legerova 32 Bohemia, Prag

Hotel Superior Prague misafirlere Prag (Nove Mesto) bölgesinde, Eski Şehir Meydanı ve Prag Devlet Operası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Wenceslas Meydanı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Prag Astronomik Saat Kulesi ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Hotel Superior Prague misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

67 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Prag bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 592 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x