Hotel Sun Okinawa

Güney Okinawa, Kumoji
Hotel Sun Okinawa Genel
Hotel Sun Okinawa Genel
Hotel Sun Okinawa Öne Çıkan Resim
Hotel Sun Okinawa Dış Mekan
Hotel Sun Okinawa Kahvaltı
Image More +44 fotoğraf
Hotel Sun Okinawa
1-5-15 Kumoji Güney Okinawa, Kumoji

Hotel Sun Okinawa size Naha merkezinde, Palette Kumoji ve Kokusai Dori Alışveriş Bölgesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel American Village Pazarı ile 10,4 mi (16,8 km) ve Tomari Limanı ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Grand Cafe restoranı Japon mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

200 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Dört
Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Family Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x