Hotel Peaceland Kume

Güney Okinawa, Naha
Hotel Peaceland Kume Öne Çıkan Resim
Hotel Peaceland Kume Dış Mekan
Hotel Peaceland Kume Dış Mekan
Hotel Peaceland Kume İç Mekan
Hotel Peaceland Kume Banyo Tipleri
Image More +43 fotoğraf
Hotel Peaceland Kume
2-3-19 Kume Güney Okinawa, Naha

Hotel Peaceland Kume misafirlere Naha merkezinde, Kokusai Dori Alışveriş Bölgesi ve Fukushu-en Bahçesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel American Village Pazarı ile 10,2 mi (16,4 km) ve Tomari Limanı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç LCD televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bu otelde, 10 kat olan 1 bina var ve misafirler için sigara içmek için özel alanlar var. Eğlence aktiviteleri arasında yakın çevrede bot turları, yakın çevrede şnorkelle dalış ve yakın çevrede sualtı dalış bulunuyor.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x