Hôtel Stella Di Mare

Ajaccio
Hôtel Stella Di Mare Genel
Hôtel Stella Di Mare Genel
Hôtel Stella Di Mare Genel
Hôtel Stella Di Mare Öne Çıkan Resim
Hôtel Stella Di Mare Kahvaltı
Image More +37 fotoğraf
Hôtel Stella Di Mare
31 Route des Sanguinaires , Ajaccio

Hôtel Stella Di Mare misafirlere Ajaccio bölgesinde, plajda, Plage de Marinella ile Southern Corsica Beaches 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Santa Lina ile 0,4 mi (0,7 km) ve Barbicagja ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Le Saint-Pierre Hôtel Stella Di Mare misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 60 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Teras
Oda,
Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Oda,
Oda, Deniz Manzaralı
Oda,
Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Oda,
Oda, Okyanusa Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x