Hotel Station Kyoto West

Kinki (bölge), Kyoto
Hotel Station Kyoto West Genel
Hotel Station Kyoto West Genel
Hotel Station Kyoto West Öne Çıkan Resim
Hotel Station Kyoto West Kahvaltı
Hotel Station Kyoto West Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Hotel Station Kyoto West
200 Maoyacho,Karasuma-Higashi-iru Shichijo,Shimogyo-ku Kinki (bölge), Kyoto

Hotel Station Kyoto West Kyoto merkezinde, Kyoto Kulesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Sanjusangendo Tapınağı ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Toji Tapınağı ile 2,5 km (1,6 mil) ve Kiyomizu Tapınağı ile 2,7 km (1,7 mil) mesafede.

Restaurant Yu-yu, Hotel Station Kyoto West misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 55 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Yarı açık banyolar, duş/küvet kombinasyonu, terlik ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spa küveti gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Traditional Oda (2 Guests, child fees paid at hotel)
Room
Traditional Oda (4-6 Guests, child fees paid at hotel)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x