Hotel Stanford Santiago

Orta Şili, Providencia
Hotel Stanford Santiago Genel
Hotel Stanford Santiago Genel
Hotel Stanford Santiago Genel
Hotel Stanford Santiago Öne Çıkan Resim
Hotel Stanford Santiago Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hotel Stanford Santiago
Coronel 2380 Providencia Orta Şili, Providencia

Hotel Stanford Santiago misafirlere Santiago (Providencia) bölgesinde, Costanera Merkezi ve Vivo Panorámico Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Drugstore Alışveriş Merkezi ile 0,5 mi (0,9 km) ve Apoquindo ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz tam kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 91 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Executive Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x