Park Plaza Apartments

Orta Şili, Providencia
Park Plaza Apartments Genel
Park Plaza Apartments Öne Çıkan Resim
Park Plaza Apartments Dış Mekan
Park Plaza Apartments İç Mekan
Park Plaza Apartments İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Park Plaza Apartments
Lota 2233 Orta Şili, Providencia

Park Plaza Apartments misafirlere Santiago (Providencia) bölgesinde, Costanera Merkezi ve Gran Torre Santiago Kulesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Parque Metropolitano ile 4,6 km (2,8 mil) ve Plaza de Armas ile 5,5 km (3,4 mil) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı odada küçük mutfak, fırınlar ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire
Room
Apart Daire (Studio)
Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x