Hotel Sputnik

St. Petersburg
Hotel Sputnik Genel
Hotel Sputnik Genel
Hotel Sputnik Genel
Hotel Sputnik Genel
Hotel Sputnik Genel
Image More +55 fotoğraf
Hotel Sputnik
Toreza prospekt, 36 , St. Petersburg

Hotel Sputnik misafirlere St. Petersburg (Svetlanovskoe) bölgesinde, St. Petersburg Botanik Bahçesi ve Botanical Gardens ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Devlet İnziva Yeri Müzesi ve Kış Sarayı ile 6,1 mi (9,8 km) ve Piskaryovskoye Anıt Mezarı ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Rus mutfağı sevenler için Vkusnaya Imperia ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

214 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Yakındaki temalı parkta bir gün planlıyorsanız, (ücretli) servisi kullanabilirsiniz.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. St. Petersburg bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1722 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, Engellilere Uygun (Twin beds)
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Stüdyo
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Standard Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x