Hotel Spiwak Chipichape Cali

Pacific Lowlands, Cali
Hotel Spiwak Chipichape Cali Genel
Hotel Spiwak Chipichape Cali Genel
Hotel Spiwak Chipichape Cali Genel
Hotel Spiwak Chipichape Cali Genel
Hotel Spiwak Chipichape Cali Genel
Image More +61 fotoğraf
Hotel Spiwak Chipichape Cali
Avenida 6D # 36 N-18 Pacific Lowlands, Cali

Hotel Spiwak Chipichape Cali misafirlere Cali bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Chipichape Alışveriş Merkezi ile Pacific Mall Alışveriş Merkezi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Antonio José Camacho Üniversitesi ile 0,6 mi (1 km) ve La Flora Parkı ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

La Zarzuela misafirlere havuz kenarı kaliteli ve rafine yemek sunan restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, havuz manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 226 klimalı odada mikrodalga fırın ve minibar mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 40-inç LCD televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Luxury Süit, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Room
Luxury Süit, 2 Çift Kişilik Yatak, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x