Hotel Spa Sagitario Playa

Cala Blanca
Hotel Spa Sagitario Playa Genel
Hotel Spa Sagitario Playa Genel
Hotel Spa Sagitario Playa Genel
Hotel Spa Sagitario Playa Genel
Hotel Spa Sagitario Playa Genel
Image More +40 fotoğraf
Hotel Spa Sagitario Playa
Avd De La playa 4 Cala Blanca , Cala Blanca

Ciutadella de Menorca bölgesindeki Hotel Spa Sagitario Playa misafirlere okyanus kıyısında, Playa Cala Blanca ve Strand Cala Santandria 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Cala Macarella Plajı ile 10 mi (16,1 km) ve Torre des Castellar ile 2,3 mi (3,6 km) mesafede.

Otelin restoranı akşam yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 72 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (2 adults + 1 child)
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Balkon
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (2 adults + 1 child)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x