Apartamentos Vista Playa I

Cala Blanca
Apartamentos Vista Playa I Genel
Apartamentos Vista Playa I Öne Çıkan Resim
Apartamentos Vista Playa I Dış Mekan
Apartamentos Vista Playa I Oda Düzeni
Apartamentos Vista Playa I Oda Düzeni
Image More +10 fotoğraf
Apartamentos Vista Playa I
Avda. de la Playa, 4 Cala Blanca , Cala Blanca

Ciutadella de Menorca bölgesindeki Apartamentos Vista Playa I misafirlere Playa Cala Blanca ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Cala Bosch ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Menorca Katedrali ile 6,8 km (4,2 mil) ve Ciutadella Deniz Feneri ile 9,7 km (6 mil) mesafede.

Restoranda Apartamentos Vista Playa I misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 30 inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras (2 adults + 1 child)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x