Hotel Spa Niwa

Brihuega
Hotel Spa Niwa Genel
Hotel Spa Niwa Genel
Hotel Spa Niwa Öne Çıkan Resim
Hotel Spa Niwa Dış Mekan
Hotel Spa Niwa Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Hotel Spa Niwa
Paseo Jesús Ruíz Pastor, 16 , Brihuega

Brihuega bölgesindeki Hotel Spa Niwa konaklamanızda, Puerta de la Cadena ve Romantic Gardens ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Ayuntamiento Meydanı ile 0,6 mi (0,9 km) ve Arap Mağaraları (Las Cuevas Arabes) ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (acceso a Spa)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x