Casa Rural Las Murallas

Brihuega
Casa Rural Las Murallas Öne Çıkan Resim
Casa Rural Las Murallas Dış Mekan
Casa Rural Las Murallas İç Mekan
Casa Rural Las Murallas İç Mekan
Casa Rural Las Murallas İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
Casa Rural Las Murallas
Calle Margarita de Pedroso 24 , Brihuega

Casa Rural Las Murallas misafirlere Brihuega bölgesinde, tarihi bölgede, Puerta de la Cadena ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Arap Mağaraları (Las Cuevas Arabes) ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Ayuntamiento Meydanı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Romantic Gardens ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Casa Rural Las Murallas misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde fırınlar, set üstü ocak ve espresso kahve makinesi vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere lobide şömine, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x