Hotel Southcity

Bhubaneshwar
Hotel Southcity Genel
Hotel Southcity Genel
Hotel Southcity Öne Çıkan Resim
Hotel Southcity Dış Mekan
Hotel Southcity İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Hotel Southcity
Industrial Estate Bahgbanpur, Patrapada Near Rudset Institute opposite Gico Tile , Bhubaneshwar

Bhubaneshwar bölgesindeki Hotel Southcity konaklamanızda Bahirangeshwar Siva Temple ve Ashokan Rock Edict ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Khandagiri Mağaraları ile 6,8 mi (10,9 km) ve Museum of Tribal Arts & Artefacts ile 9 mi (14,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 33 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için gece kulübü ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x