The Suncity

Doğu Hindistan, Bhubaneshwar
The Suncity Genel
The Suncity Genel
The Suncity Genel
The Suncity Genel
The Suncity Öne Çıkan Resim
Image More +32 fotoğraf
The Suncity
NH-5 Beside HDFC Bank, Opp. Sani Mandir Doğu Hindistan, Bhubaneshwar

Bhubaneshwar bölgesindeki The Suncity konaklamanızda, Regional Science Centre ve Quadam-i-Rasool ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Khandagiri Mağaraları ile 3 mi (4,8 km) ve Museum of Tribal Arts & Artefacts ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için restaurant restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve gözetimli çocuk bakımı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bhubaneshwar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4000 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Şehir Manzaralı
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x