Hotel South Paradise

Lido Di Palmi, Palmi
Hotel South Paradise Öne Çıkan Resim
Hotel South Paradise Dış Mekan
Hotel South Paradise Dış Mekan
Hotel South Paradise Dış Mekan
Hotel South Paradise Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Hotel South Paradise
Via Domenico Topa - C.da Pietrenere Lido Di Palmi, Palmi

Palmi bölgesindeki Hotel South Paradise misafirlere okyanus kıyısında, Taurean Arkeoloji Parkı ve Tonnara Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Leonida Repaci Kültür Evi Müzesi ile 11,4 km (7,1 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 36 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Standard
Standard Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x