Hotel Residence Arcobaleno

Lido Di Palmi, Taureana
Hotel Residence Arcobaleno Genel
Hotel Residence Arcobaleno Genel
Hotel Residence Arcobaleno Genel
Hotel Residence Arcobaleno Öne Çıkan Resim
Hotel Residence Arcobaleno Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Hotel Residence Arcobaleno
Contrada Taureana Lido Di Palmi, Taureana

Palmi bölgesindeki Hotel Residence Arcobaleno konaklamanızda Tonnara Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Leonida Repaci Kültür Evi Müzesi ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Villa San Giovanni Feribot Terminali ile 25,5 mi (41 km) ve Spiaggia della Marinella ile 4,6 mi (7,3 km) mesafede.

Otelin Akdeniz mutfağı alanında uzman restoranı Ristorante Arcobaleno misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 55 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x