Hotel Sorrento Santa Marta

Caribbean Lowlands, Puerto de Gaira
Hotel Sorrento Santa Marta Yerinde Yemek
Hotel Sorrento Santa Marta Havuz
Hotel Sorrento Santa Marta Lobi
Hotel Sorrento Santa Marta
Carrera. 3 #6-54 Caribbean Lowlands, Puerto de Gaira

Hotel Sorrento Santa Marta misafirlere Santa Marta (El Rodadero) bölgesinde, Magdalena River ve Rodadero Plajı yakınında. Bu otel Tayrona Ulusal Doğa Parkı ile 13,4 mi (21,5 km) ve Mundo Marino Akvaryumu ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Hotel Sorrento Santa Marta misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 40 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Santa Marta bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5382 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Family Apart Daire
Room
Family Apart Daire
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Family Apart Daire
Room
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Apart Daire
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x