Hotel Sol de Jávea

Costa Blanca, Javea
Hotel Sol de Jávea Öne Çıkan Resim
Hotel Sol de Jávea Kahvaltı
Hotel Sol de Jávea Yerinde Yemek
Hotel Sol de Jávea Yerinde Yemek
Hotel Sol de Jávea Banyo Tipleri
Image More +29 fotoğraf
Hotel Sol de Jávea
Avenida del Mediterráneo 180 Costa Blanca, Javea

Hotel Sol de Jávea misafirlere Javea bölgesinde, golf sahasına yakın, Javea Plajı ve Javea Körfezi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Denia Marina ile 8 mi (12,8 km) ve Arenal Plajı ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 20 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 54 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve genel oturma odası sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Javea bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1830 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Süit,
Süit, Deniz Manzaralı
Family
Family Süit, Engellilere Uygun
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Teras
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Family
Family Süit, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x