Hotel Sohi Residency

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Hotel Sohi Residency Öne Çıkan Resim
Hotel Sohi Residency Dış Mekan
Hotel Sohi Residency İç Mekan
Hotel Sohi Residency İç Mekan
Hotel Sohi Residency Yerinde Yemek
Image More +61 fotoğraf
Hotel Sohi Residency
8/25, W.E.A., Karol Bagh Delhi Merkez, Yeni Delhi

Hotel Sohi Residency misafirlere Yeni Delhi (Karol Bagh) bölgesinde, BLK Super İhtisas Hastanesi ve Rajendra Meydanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cuma Mescidi ile 3,2 mi (5,1 km) ve Chandni Chowk ile 4,8 mi (7,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirler 27 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Yeni Delhi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 500 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Executive
Executive Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x