Clark International

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Clark International Genel
Clark International Öne Çıkan Resim
Clark International Dış Mekan
Clark International İç Mekan
Clark International İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Clark International
Saraswati Marg, Block 5 Delhi Merkez, Yeni Delhi

Clark International misafirlere Yeni Delhi (Karol Bagh) bölgesinde, BLK Super İhtisas Hastanesi ve Rajendra Meydanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chandni Chowk ile 4,9 mi (7,9 km) ve Hindistan Kapısı ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 24 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x