Hotel Smart Plaza

Kuzey Hindistan, Yeni Delhi
Hotel Smart Plaza Öne Çıkan Resim
Hotel Smart Plaza Dış Mekan
Hotel Smart Plaza İç Mekan
Hotel Smart Plaza İç Mekan
Hotel Smart Plaza İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hotel Smart Plaza
191 , Road No. 4, Street No. 9 Mahipalpur Kuzey Hindistan, Yeni Delhi

Hotel Smart Plaza misafirlere Yeni Delhi merkezinde, Worldmark Alışveriş Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Fortis Hastanesi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hindistan Kapısı ile 9,5 mi (15,2 km) ve Chandni Chowk ile 15,8 mi (25,4 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LED televizyon olan 48 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize masa, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Room with Airport Drop
Room
Super Deluxe Room
Room
Family Oda
Room
Superior Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x