La Sapphire Hotel

Mahipalpur
La Sapphire Hotel Genel
La Sapphire Hotel Genel
La Sapphire Hotel Öne Çıkan Resim
La Sapphire Hotel Dış Mekan
La Sapphire Hotel Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
La Sapphire Hotel
A-23, NH 8 Mahipal pur Extension , Mahipalpur

La Sapphire Hotel size Yeni Delhi merkezinde, Fun 'n' Food Village Eğlence ve Su Parkı ve DLF Phase II ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Hindistan Kapısı ile 11,2 mi (18,1 km) ve Cuma Mescidi ile 13,3 mi (21,5 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi otelin restoranı Close tarasfından yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 40 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimize bilgisayar ve ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Viktorya dönemi stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ücretsiz bebek bakımı ve kuaför sunulmaktadır. Misafirler 6 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Yeni Delhi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5382 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Executive
Executive Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Süit,
Süit, 3 Yatak Odası
Room
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Buzdolabı, Şehir Manzaralı
Room
Grand Süit, Birden Çok Yatak, Sigara İçilebilir, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x