Hotel Sky Sandton

Highveld Ridge, Sandton
Hotel Sky Sandton Genel
Hotel Sky Sandton Genel
Hotel Sky Sandton Öne Çıkan Resim
Hotel Sky Sandton Dış Mekan
Hotel Sky Sandton Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
Hotel Sky Sandton
150 West St Highveld Ridge, Sandton

Hotel Sky Sandton size Sandton merkezinde, Sandton Kongre Merkezi ile 3 dakika yürüyüş ve Nelson Mandela Meydanı ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Montecasino Kumarhanesi ile 12,6 mi (20,3 km) ve Gold Reef City Tema Parkı ile 13,3 mi (21,5 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan Equinox yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 453 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 14 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x