BlackBrick Sandton Two

Highveld Ridge, Sandton
BlackBrick Sandton Two Genel
BlackBrick Sandton Two Genel
BlackBrick Sandton Two Genel
BlackBrick Sandton Two Genel
BlackBrick Sandton Two Genel
Image More +45 fotoğraf
BlackBrick Sandton Two
22 Fredman Dr Highveld Ridge, Sandton

BlackBrick Sandton Two misafirlere Sandton (Sandown) bölgesinde, Sandton City Alışveriş Merkezi ve Sandton Kongre Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Montecasino Kumarhanesi ile 7,8 mi (12,6 km) ve Gold Reef City Tema Parkı ile 13,8 mi (22,2 km) mesafede.

Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 80 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Akıllı televizyonlar ile Netflix sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo Süit
Stüdyo
Stüdyo Süit, Veranda, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Oda, Balkon
Superior
Superior Oda, Veranda, Bahçe Manzaralı
Room
Stüdyo Süit, Balkon
Room
Superior Oda
Room
Superior Oda, Teras
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x