Hotel Sky Cape Town

City Bowl
Hotel Sky Cape Town Genel
Hotel Sky Cape Town Genel
Hotel Sky Cape Town Genel
Hotel Sky Cape Town Genel
Hotel Sky Cape Town Genel
Image More +33 fotoğraf
Hotel Sky Cape Town
Lower Long St , City Bowl

Hotel Sky Cape Town misafirlere Cape Town (Cape Town Şehir Merkezi) bölgesinde, Cape Town Uluslararası Kongre Merkezi yakınında ve Long Street ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Masa Dağı ile 3,9 mi (6,3 km) ve Camps Bay Plajı ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Restoranda Hotel Sky Cape Town misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 535 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Yarı açık banyolar, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x