Hotel Silvaion

Rimini Coast, Villamarina
Hotel Silvaion Genel
Hotel Silvaion Genel
Hotel Silvaion Genel
Hotel Silvaion Öne Çıkan Resim
Hotel Silvaion Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel Silvaion
Via Pitagora, 17 Rimini Coast, Villamarina

Hotel Silvaion misafirlere Cesenatico bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Spiaggia di Gatteo Mare ve Acquapark ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Minyatür İtalya ile 8,6 mi (13,8 km) ve Fiera di Rimini ile 11,4 mi (18,3 km) mesafede.

Hotel Silvaion Hotel Silvaion misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

38 klimalı oda mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spa küveti, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x