Hotel Foglieri

Rimini Coast, Villamarina
Hotel Foglieri Genel
Hotel Foglieri Genel
Hotel Foglieri Öne Çıkan Resim
Hotel Foglieri Dış Mekan
Hotel Foglieri Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
Hotel Foglieri
Via Enrico Fermi 18 Rimini Coast, Villamarina

Hotel Foglieri misafirlere Cesenatico bölgesinde, plaj yakınında, Spiaggia di Gatteo Mare ve Acquapark ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Minyatür İtalya ile 8,5 mi (13,6 km) ve Fiera di Rimini ile 11,2 mi (18,1 km) mesafede.

Hotel Foglieri misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 40 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Family Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x