Hotel Shiva intercontinental

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Hotel Shiva intercontinental Öne Çıkan Resim
Hotel Shiva intercontinental İç Mekan
Hotel Shiva intercontinental Banyo Tipleri
Hotel Shiva intercontinental Banyo Tipleri
Hotel Shiva intercontinental Banyo Tipleri
Image More +53 fotoğraf
Hotel Shiva intercontinental
8478/13 Arakashan Road,Ram Nagar Delhi Merkez, Yeni Delhi

Yeni Delhi (Paharganj) bölgesindeki Hotel Shiva intercontinental misafirlere Gole Pazarı ve Kasturba Gandhi Marg ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cuma Mescidi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Chandni Chowk ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 39 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Süit
Süit
Basic
Basic Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x