Hotel Blue Pearl

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Hotel Blue Pearl Öne Çıkan Resim
Hotel Blue Pearl Dış Mekan
Hotel Blue Pearl Dış Mekan
Hotel Blue Pearl Dış Mekan
Hotel Blue Pearl Kahvaltı
Image More +45 fotoğraf
Hotel Blue Pearl
8653-8664, Arakashan Road near st.anthony school Delhi Merkez, Yeni Delhi

Hotel Blue Pearl misafirlere Yeni Delhi (Paharganj) bölgesinde, Gole Pazarı ve Kasturba Gandhi Marg ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cuma Mescidi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Chandni Chowk ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 39 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda
Room
Family Oda (With Airport pick up)
Room
Executive Room with Airport Pickup

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x