Hotel Sherazade

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Hotel Sherazade Dış Mekan
Hotel Sherazade Dış Mekan
Hotel Sherazade Dış Mekan
Hotel Sherazade İç Mekan
Hotel Sherazade İç Mekan
Image More +59 fotoğraf
Hotel Sherazade
3 Rue Riad Zitoun el Kdim Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Marrakech (Medine) bölgesindeki Hotel Sherazade Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Souk El Bahja ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Altıncı Muhammed Caddesi ile 2,4 mi (3,9 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Hotel Sherazade misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Süit
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Avlu Manzaralı
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x