Hotel Sheetal

Jodhpur
Hotel Sheetal Genel
Hotel Sheetal Öne Çıkan Resim
Hotel Sheetal Dış Mekan
Hotel Sheetal Dış Mekan
Hotel Sheetal Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Hotel Sheetal
Plot Number 3, Parshvanath Colony Kaylana Circle , Jodhpur

Jodhpur bölgesindeki Hotel Sheetal konaklamanızda, Ashapura Mata Ka Tapınağı ve Mochi Bazaar ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Machia Tabiat Parkı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Kaylana Gölü ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 8.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

18 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bu otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Jodhpur bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1200 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x