GenX Jodhpur

Jodhpur
GenX Jodhpur Genel
GenX Jodhpur Öne Çıkan Resim
GenX Jodhpur Dış Mekan
GenX Jodhpur Yerinde Yemek
GenX Jodhpur Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
GenX Jodhpur
Chopasani Road, Kamla Nehru Nagar II Defence Colony, 1st Pulia , Jodhpur

GenX Jodhpur misafirlere Jodhpur merkezinde, Ashapura Mata Ka Tapınağı ve Mochi Bazaar ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Masuria Hill Bahçesi ile 1,8 mi (2,9 km) ve Neelkanth Mahadev Tapınağı ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı House Cafe misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için minibar olan 39 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x