Hotel SGT Plaza

Sarnath
Hotel SGT Plaza Genel
Hotel SGT Plaza Genel
Hotel SGT Plaza Öne Çıkan Resim
Hotel SGT Plaza Dış Mekan
Hotel SGT Plaza Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Hotel SGT Plaza
SA-14/98-S-8, Ganj Sarnath , Sarnath

Hotel SGT Plaza misafirlere Varanasi bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Sarlath Müzesi ve Mulagandha Kuti Vihara Manastırı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kashi Vishwanath Tapınağı ile 5 mi (8,1 km) ve Dasaswamedh ghat ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler ücretli su parkı gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Penceresiz
Luxury
Luxury Süit, 1 Yatak Odası, Penceresiz
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x