Hotel Serenity

Katmandu Vadisi, Kathmandu
Hotel Serenity Genel
Hotel Serenity Genel
Hotel Serenity Genel
Hotel Serenity Öne Çıkan Resim
Hotel Serenity Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hotel Serenity
63-Bhagwati Marg Thamel Katmandu Vadisi, Kathmandu

Hotel Serenity size Kathmandu merkezinde, Temples of the Elements ile 4 dakika yürüyüş ve Three Goddesses Temples ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pashupatinath Tapınağı ile 3,2 mi (5,2 km) ve Boudhanath ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet park alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x