Hotel Serena Palace

Douala
Hotel Serena Palace Genel
Hotel Serena Palace Genel
Hotel Serena Palace Genel
Hotel Serena Palace Öne Çıkan Resim
Hotel Serena Palace Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hotel Serena Palace
Bali, Boulevard de la République , Douala

Hotel Serena Palace misafirlere Douala (Akwa II) bölgesinde, Saints Peter ve Paul Katedrali ve Espace Doual'art ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ekolojik Pazarı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Douala Limanı ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve Diş fırçası ve diş macunu vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Comfort
Comfort Stüdyo
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x