Hotel Byblos Palace

Douala
Hotel Byblos Palace Genel
Hotel Byblos Palace Genel
Hotel Byblos Palace Genel
Hotel Byblos Palace Genel
Hotel Byblos Palace Genel
Image More +55 fotoğraf
Hotel Byblos Palace
Rue Joffre , Douala

Douala bölgesindeki Hotel Byblos Palace konaklamanızda, Saints Peter ve Paul Katedrali ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Ekolojik Pazarı ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Espace Doual'art ile 0,8 mi (1,3 km) ve Douala Limanı ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için 2 kahve dükkânında veya kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve lobide kahve servisi mevcuttur. Douala bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Birden Çok Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x