Hotel Serena

Sellaronda, Italian Alps
Hotel Serena Genel
Hotel Serena Genel
Hotel Serena Genel
Hotel Serena Genel
Hotel Serena Genel
Image More +55 fotoğraf
Hotel Serena
Strada Pedraces, 32 Sellaronda, Italian Alps

Hotel Serena misafirlere Badia bölgesinde, nehir kıyısında, Dolomit ve Campolongo Geçidi Kayak Alanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Kronplatz Tatil Bölgesi ile 11 mi (17,6 km) ve Cortina d'Ampezzo Kayak Merkezi ile 22,8 mi (36,6 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 43 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x