Hotel Gardenazza

Sellaronda, Italian Alps
Hotel Gardenazza Genel
Hotel Gardenazza Genel
Hotel Gardenazza Genel
Hotel Gardenazza Genel
Hotel Gardenazza Genel
Image More +39 fotoğraf
Hotel Gardenazza
Str. Damez, 55 Sellaronda, Italian Alps

Badia bölgesindeki Hotel Gardenazza konaklamanızda, Dolomit ve Campolongo Geçidi Kayak Alanı yakınında olacaksınız. Bu otel Kronplatz Tatil Bölgesi ile 11,4 mi (18,4 km) ve Cortina d'Ampezzo Kayak Merkezi ile 22,2 mi (35,7 km) mesafede.

Otelin restoranı akşam yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 18 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, gözetimli çocuk bakımı ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x