Hotel Select

Elba Adası, Campo nell'Elba
Hotel Select Genel
Hotel Select Genel
Hotel Select Öne Çıkan Resim
Hotel Select Dış Mekan
Hotel Select Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Hotel Select
Via per Portoferraio, 30 Marina di Campo Elba Adası, Campo nell'Elba

Hotel Select misafirlere Campo nell'Elba merkezinde, Marina di Campo Plajı yakınında ve Arcipelago Toscano Ulusal Parkı ile yürüyerek 13 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Faunistic Müzesi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Galenzana ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Sala Ristorante misafirlere denize sıfır büfe restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 72 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x