Hotel Barracuda

Elba Adası, Campo nell'Elba
Hotel Barracuda Genel
Hotel Barracuda Genel
Hotel Barracuda Genel
Hotel Barracuda Genel
Hotel Barracuda Öne Çıkan Resim
Image More +45 fotoğraf
Hotel Barracuda
Viale Elba 46, Marina di Campo Elba Adası, Campo nell'Elba

Hotel Barracuda misafirlere Campo nell'Elba bölgesinde, plaj yakınında, Marina di Campo Plajı ve Faunistic Müzesi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Elba Adası Akvaryumu ile 1,1 mi (1,7 km) ve Galenzana ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 51 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Premium Süit
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Dört Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x