Hotel Scoglio Bianco

Elba Adası, Portoferraio
Hotel Scoglio Bianco Genel
Hotel Scoglio Bianco Genel
Hotel Scoglio Bianco Öne Çıkan Resim
Hotel Scoglio Bianco Dış Mekan
Hotel Scoglio Bianco Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Hotel Scoglio Bianco
Località Viticcio, 18 Elba Adası, Portoferraio

Hotel Scoglio Bianco konaklamanızda Portoferraio bölgesinde, okyanus kıyısında, Arcipelago Toscano Ulusal Parkı yakınında Sansone Plajı ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Palazzina dei Mulini ile 7 km (4,4 mil) ve Capo Bianco Plajı ile 7,7 km (4,8 mil) mesafede.

Restoranda Hotel Scoglio Bianco misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 25 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spa küveti gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda, Bağlantılı Odalar
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı, Okyanusa Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x